Search

Deveti Znanstveni piknik


Deveti Znanstveni piknik će se odvijati uživo u perivoju dvorca Stubički Golubovec, online na YouTube kanalu ZEZ  - Znanstveni piknik i na HRT-u – po 6 sati dnevno i trajat će 3 dana - od petka 25. rujna 2020. do nedjelje 27. rujna 2020. Naravno, sadržaji na YouTubeu će biti dostupni 24 sata te će ostati trajno na kanalu.


Ovogodišnji Znanstveni piknik će objediniti i sva događanja koja su nastala zahvaljujući njemu, poput STEAM tjedna, NOVSkya, Znanstvenog Quarta, te će svoje svečano otvaranje imati u prekrasnom perivoju dvorca Stubički Golubovec u Donjoj Stubici u kojem je održan prošle godine. Nakon toga će tijekom tri dana javljanjima u živo proći kroz neke hrvatske gradove  - Zagreb, Bjelovar, Zadar i Novsku.


Programska i organizacijska ekipa je ista – zajedničkim snagama o Znanstvenom pikniku brinu i organiziraju ga Udruga Profesor Baltazar, CARNET, Krapinsko-zagorska županija, Grad Donja Stubica i Zadruga ZEZ, programski  partneri su Institut Ruđer Bošković, FabLab Hrvatska i Udruga Virtualci, a sve uz podršku gradova Zadra, Bjelovara i Novske. Prijatelj projekta je veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država u RH. Medijski pokrovitelj je ove godine Hrvatska radio-televizija.


Radi epidemiološke situacije izlagači u Donjoj Stubici bit će popularizatori znanosti iz Krapinsko-zagorske županije, a sve ostale pozivamo da pošaljete svoje video uratke koje ćemo emitirati na YouTube kanalu ZEZ – Znanstveni piknik gdje će oni i zauvijek ostati. Ono što ste htjeli pokazati na licu mjesta ovaj put će zahvaljujući  vašoj kreaciji i inspiraciji imati video zapis i bit će dostupno u bilo koje doba dana i noći.


Prijave za sudionike se mogu izvršiti putem prijavnice na linku:http://znanstvenipiknik.weebly.com/.


Jer dijeljenje (znanja) je množenje (znanja).

16 views0 comments

Recent Posts

See All

All rights reserved. ©2019 by Udruga Profesor Baltazar